Commissieleden

Wim van Hassel leeft al vele jaren samen met zijn vrouw Do van Dijk.

Wim is werkzaam bij Reinier van Arkel op de houtafdeling als begeleider.

Wim zijn geboortewieg stond aan de Oude Rijksweg in Oud-Orthen. Hij heeft even buiten Orthen gewoond, maar toen de kans er was is hij meteen weer in Orthen komen wonen met zijn vrouw en drie kinderen.

 

Het was hem ook met de paplepel ingegeven het vrijwilligerswerk. Net zoals zijn ouders, die erg actief waren bij OSC’45, is Wim erg actief bij het Buurtcomité Fort Orthen (BCFO).

In 2012 tot Prominent van Orthen benoemd. Hij heeft in 2015 mede “Orthen 1200” georganiseerd.

 

Wim vindt het belangrijk om zich in te zetten voor het mooie historische Orthen en hoopt dat nog vele jaren te blijven doen. Als vrijwilliger bij BCFO en als lid van de commissie uit de ingezetenen van de afdeling Orthen.

 

Wim is een betrokken rustige man, die graag behulpzaam en actief is in de wijk.

Contacten leggen/maken, gezelligheid, samen dingen doen, elkaar helpen en plezier zijn woorden die hem erg aanspreken.

Zijn ideale droombeeld is om van Orthen weer EEN geheel te maken.

 

 

 

Beste Orthenaren,

Graag wil ik mezelf voorstellen als toekomstige commissielid.

Ik ben Adri Heijmans, 57 jaar, getrouwd met Irmgard Heijmans- de Groot (ook een Orthenaar) en vader van Niels (21 jaar) en Bram (18 jaar). Ik ben werkzaam als inkoper bij PPD Instore BV in Oss.

Ik ben geboren en getogen in Orthen en ik heb door de jaren heen met vele verenigingen en stichtingen in Orthen te maken gehad. Zo voetbalt onze jongste zoon al 14 jaar bij OSC ‘45 en sta ik elke zaterdag langs de lijn, handbalt onze oudste zoon bij blauw-wit, heb ik zelf getennist en badminton (bij “Henkie”) gespeeld, heb ik 39 jaar muziek gemaakt bij de Orthense Harmonie en ben ik als bestuurslid van de stichting gemeenschapshuis Orthen (het Nico Schuurmanshuis) betrokken bij vele andere stichtingen en verenigingen (denk aan Orthinon).

Ik heb me aangemeld voor de commissie omdat ik het belangrijk vind dat dit bijzondere stukje cultureel erfgoed voortgezet wordt. Dit geeft Orthen een eigen identiteit binnen de gemeente ‘s- Hertogenbosch. Orthense verenigingen en stichtingen kunnen van deze maatschappelijke functie gebruik maken.

 

Met Orthense groeten,

Adri Heijmans

 

 

Martin Schuurmans, 59 jaar en getrouwd met Sjannie Schuurmans Beks, vader van Stephanie en Guido, trotse opa van 2 kleinkinderen.

Geboren en getogen op Herven, alwaar wij nu nog steeds woonachtig zijn.

Nergens bij aangesloten, zoals 'n buurtvereniging of NSH of iets openbaars

Al sinds 1995 een hoveniersbedrijf. Ben “eigen gedraaid”, maar staat open voor opbouwende kritiek

Ik ben benaderd door één v.d. commissieleden of ik me verkiesbaar wilde stellen voor de Commissie, dit omdat ik al diverse dingen in en voor Orthen gedaan heb.

Zoals het in een 3tal jaren het gehele dierenparkje, hekwerk ,stal, rietenkap, verhardingen, op laten knappen door de gemeente, en een aantal enthousiaste vrijwilligers in heb mogen schakelen welke dit overigens nog steeds goed doen!.

Regelen van verlichting bij de Fortwiel als er verantwoord geschaatst kom gaan worden.

De jaarlijkse kerstboom bij het Nico Schuurmanshuis, aankleding fortterrein voor de kerstperiode.

En sedert een aantal jaar ook als bestuurslid actief van HSV de Grote karper.

Mij doel is om het fortterrein voor alle verenigingen met hun activiteiten in Orthen beschikbaar te stellen.

Maar ook zeker zo belangrijk, dat onze kleinkinderen ook nog kunnen gaan stemmen voor een Commissie ingezetenen afdeling Orthen zodat dit “clubje” over minstens 50 jaar nog actief is in het Orthense!

 

 

 

Toegevoegd Secretaris

Irmgard Heijmans - de Groot:   Secretaris van de Commissie uit de Ingezetenen van de afdeling Orthen.

 

Irmgard is opgegroeid in Orthen en heeft haar sporen al lang verdiend. Ze is al meer dan 25 jaar voorzitter van het gemeenschapshuis Orthen (het Nico Schuurmanhuis)  en heeft in het verleden ook vijf jaar lang het voorzitterschap van OSC '45 uitgevoerd.

Voor beiden heeft ze in 2018 een Koninklijke Onderscheiding van de burgemeester ontvangen.  

Maak jouw eigen website met JouwWeb