Commissie uit de ingezetenen van de afdeling Orthen
Home » Verkiezingen 2018

Verkiezingen 2018

 

 

Beste Orthenaren,

  

Op maandag 15 februari 2018 hebben drie personen zich kandidaat gesteld voor

“de Commissie uit de Ingezetenen van de Afdeling Orthen”.

 

Normaal gesproken kunt u als inwoner van Orthen stemmen op een persoon waarvan u vindt dat deze in de Commissie moet plaatsnemen. Deze verkiezingen vinden plaats op dezelfde dag als de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat er zich ditmaal drie kandidaten voor de drie vacatures hebben aangemeld zijn verkiezingen niet nodig. Op woensdag 21 maart a.s. hoeft u dus niet op een van de kandidaten voor de Commissie Orthen te stemmen. De kandidaten worden nu automatisch benoemd. Deze benoeming geldt voor 4 jaar.

 

 

De benoemde commissieleden zijn:

 

Martin Schuurmans, Adri Heijmans en Wim van Hassel.

 

Toegevoegd secretaris is:  Frits van Engelen.

 .

 

 

Wim van Hassel: leeft al vele jaren samen met zijn vrouw Do van Dijk. Wim is werkzaam bij Reinier van Arkel op de houtafdeling als begeleider. Wim zijn geboortewieg stond aan de Oude Rijksweg in Oud-Orthen.

Wim vindt het belangrijk om zich in te zetten voor het mooie historische Orthen en hoopt dat nog vele jaren te blijven doen. Als vrijwilliger bij BCFO en als lid van de Commissie uit de ingezetenen van de afdeling Orthen.

Adri Heijmans: 53 jaar, getrouwd met Irmgard de Groot (ook een Orthenaar) en vader van Niels (21 jaar) en Bram (18 jaar). Ik ben werkzaam als inkoper bij PPD Instore BV in Oss. Ik heb me aangemeld voor de commissie omdat ik het belangrijk vind dat dit bijzondere stukje cultureel erfgoed voortgezet wordt. Dit geeft Orthen een eigen identiteit binnen de gemeente ‘s- Hertogenosch.

Martin Schuurmans: 55 jaar en getrouwd met Sjannie Beks, vader van Stephanie en Guido, trotse opa van 2 kleinkinderen. Geboren en getogen op Herven. Al sinds 1995 een hoveniersbedrijf. Ben “eigen gedraaid”, maar sta open voor opbouwende kritiek. Mijn doel is om het Fortterrein voor iedereen beschikbaar te stellen en dat onze kleinkinderen ook nog kunnen gaan stemmen voor een Commissie uit de ingezetenen van de afdeling Orthen.

Frits van Engelen:

Na 20 jaar zitting te hebben gehad in de Commissie, moet ik gedwongen uittreden i.v.m. een verhuizing net buiten de Orthense grenzen. Maar ik wil graag betrokken blijven en de nieuwe leden ondersteunen en blijf daarom aan als secretaris van de Commissie en hoop dat nog lang te kunnen blijven doen.